Kategorier
Bloggen

Januarifeber

Inget är på riktigt längre.
Vi träffas i fantasin, skriver i blindo och famlar bland filerna.

Allt är overkligt.
Du är dövad av skam, plågad av ljuset och skevar i uppställningen.

Vintern har fortfarande inte tagit greppet om oss. Som de naiva säsongsarbetare vi är, hoppas vi att den aldrig ska komma i år. Att vi går rakt in i maj som en stridsvagn, med box-vin i bränsletanken.

Det blir inte så.
Jag möter betongen med huden, isen med tänderna och snön på mina bara knän.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Januarifeber”

Stängt för kommentering.