Kategorier
Dagbok 90

Minikajen – Onsdagen den 21 mars 1990

Dagbok år 1990
Av: Fredrik
13 år
Intressen: Datorer, trummor och raster. Och sömn.
Höjd: 1,25 m
60 m: 10 s
Kula: 8,95 m

Onsdagen den 21 mars 1990
Idag hade vi träslöjd. Då började jag på min fiskekrok som är av järn. Jag har inte fått datorspelen ännu. Jag tror jag ska få dem nästa vecka. Jag har precis tittat på en dokumentärfilm som heter "Robban". Den handlade om en unge som började knarka i sexan och göra inbrott, och sånt. Den var jättebra. För övrigt mår jag ganska bra just nu. Hej då.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Minikajen – Onsdagen den 21 mars 1990”

Stängt för kommentering.