Kategorier
Bloggen

Loop trooper

"Du måste blogga om det här", sa Bamsefar och tittade strängt på mig. Han hade gjort en upptäckt, och nu skulle världen få veta. Väl hemma framför datorn kollade jag, och mycket riktigt. Kents låt Ingenting har en trumloop som är hämtad från standarduppsättningen i bland annat musikprogrammen Logic, Apple Garageband och Pro Tools (något som diverse forummedlemmar på kent.nu också upptäckt). Inte speciellt dramatiskt kanske, men Bamsefar, din vilja är min lag. Här får du en liten film jag knåpat ihop (sorry att basen distar lite i första loopen):

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Loop trooper”

Stängt för kommentering.