Nirvana – en idé värd att sprida

Nu börjar många förstå hur bra TED är och vilka fantastiska föreläsningar som finns på sajten, helt gratis. Ett av de mer nypublicerade talen är av Jill Bolte Taylor. Hon är hjärnforskaren som själv drabbades av en stroke och analyserade händelseförloppet utifrån sin roll som forskare och naturligtvis som människa. Hennes berättelse är intressant, rörande, upplysande och oväntad. Jag har läst många blogginlägg som tipsar om klippet men tog mig inte tid att se hela förrän idag. Ge Jill 18 minuter av ditt liv. Det är hon värd.

5 kommentarer

Ja – om man skall bränna 18 minuter på nätet är hennes presentation något av det bästa som finns.

RSS-feeds med trunkerade inlägg är så tråkiga, det kräver ju att man lämnar sin mysiga RSSläsar-miljö. Varför tvingar du mig till detta Fredrik? Om det är anonnsvisningar du är ute efter så stoppa in annonser i feeden.

Mina inlägg ska vara helt fria via RSS. Måste kolla upp vad som kan vara fel. Jag har stött på samma sak på en annan blogg där en rss-läsare lyckades fiska upp alla inlägg, medan jag bara såg ingresser i Google Reader.