Kategorier
Bloggen

Jag är rädd

Jag faller nu. Hjälp, fånga mig. Jag faller hårt nu. Bromsa mig. Stoppa mig. Rädda mig från mig själv. Rädda mig från dig. Från oss. Från allt.

Jag trodde inte det hade gått så långt, men jag hade fel. Det är värre än någonsin. Och jag har tappat makten igen. Vi kan vara duktiga på ytan så länge. Men när lager efter lager skalas av finns bara det bottenlösa kvar. För mig att fylla. För dig att fly.

Jag måste bort nu. Jag måste ändra stora saker. Tänka stora tankar. Jag måste förlora ännu mer kontroll och låta den försvinna, för gott. Mina styrmedel måste förstöras.

Jag trivs inte här. Verkligen inte.

Nej tack.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Jag är rädd”

Rädda dig från mig är ju relativt enkelt. Rädda dig från dig blir svårare. Jag tror du behöver semester, miljöombyte eller ett nytt tänk. Eller en rejäl fylla. Jag har jack hemma.

Stängt för kommentering.