Kategorier
Bloggen

Hör du vad jag säger?

Jag tror det är viktigt att lyssna mer och prata mindre. Ändå har jag svårt för det. Hur har du det?

Silent Cyclop

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Hör du vad jag säger?”

Jag skulle oxå behöva lyssna mer. Kan känna mig alltför ego när jag inte släpper in andra i samtalen, eller när jag pratar för fort och för mycket utan att lyssna lika.

Jag tror att jag kan vara väldigt lyssnande i många situationer. I andra kan jag känna att jag dominerar, fast då är det sällan seriösa diskussioner utan snarare kanske en massa blaj och raljerande.

Stängt för kommentering.