Kategorier
Bloggen

Urban midsommar

Den första bilden nedanför visar hur det ser ut vid badplatsen i närheten av mina föräldrars sommarstuga, nånstans i sörmlands inland. Den perfekta idyllen tänker du. Midsommar gone wild. Well, precis som förra året så stannar vi i stan. Det blir midsommar på kajen i år med ett gäng på 10 personer. Våga vägra idyll. Våga vara vänner. Men ja, det blir sill-lunch och grill och sånt, i betongmiljö. Vid vatten. Kom förbi om du är i stan vetja. Vi är spretiga allihop så du passar bra in. Jag finns på Hitta.

Idyll:

Badplatsen

Här ska vi träffas och äta svensk sushi och chocka oss med protein:

04:00 på Kajen

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.