Kategorier
Bloggen

Det andra

Det är den där tiden på året igen. Det febriga, rastlösa, men ändå komaliknande tillståndet av overksamhet. Istället för sextio mail per dag går frekvensen ner. Några småljumma nyhetsbrev blandas i inboxen med en och annan trött facebooktagg från nån grillfest. Det är nu det ska finnas tid att göra allt det där andra. Problemet med mig är att jag gör allt det där andra året runt. Vad ska jag göra nu?

Min prioritetslista de närmsta veckorna:
1. Människor
2. Bok nr 1
3. Intervju med min mamma om jämställdhet (hon vet inte om det än, så skvallra inte).
4. Bok nr 2

Det jag kommer minnas bäst från den här sommaren vet jag redan nu. Jag ska berätta för dig sen.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Det andra”

Stängt för kommentering.