Kategorier
Bloggen

Fragment

I min SpindelmannenNokia skriver jag ner fragment som poppar upp. Ibland på tuben. Ibland i soffan. Ibland varsomhelst. Fragment är viktiga och blir ofta till fina och blänkande kedjor när man sätter ihop dem. Så här kan ett av fragmenten se ut:

"Som ett barn blev han tyst varje gång någon skämtade. Han förstod helt enkelt inte deras rappa referenser. Det var som när han var liten, de vuxna skrattade med en exkluderande underton. Och nu var han tillbaka."

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Fragment”

Stängt för kommentering.