Allt om den amerikanska subprime-krisen

Vad är egentligen en hedgefond? Och vad är "market sentiment"? John Bird och John Fortune gör i klippet nedan tolkningar som enligt vissa skulle vara helt galna, men för andra stor komik, och för den tredje både och. Men det är roligt när det är roligt, även om det redan nu pratas om att "svarta september" kommer gå till historieböckerna som den månad då den marknadsliberala kapitalismens "berlinmur" knackades ned till grunden (det hävdar i alla fall Veckans affärers börschef Per Olof Lindsten i det senaste numret av tidningen. Chefredaktör Pontus Schultz vill inte riktigt gå lika långt som Lindsten, men hävdar ändå att den globaliserade världen som kapitalisterna drömde om har förvandlats till en mardröm). Nu tittar vi på klippet:

Tipstack till Blingbling.