Kategorier
Bloggen

Min vik

Jag tröttnar aldrig på Årstaviken. Ibland springer jag runt den. Ibland går jag runt den. Ibland tittar jag bara på den.

Idag lubbade jag runt den bland höstlöv och hög luft. Jag springer alltid motsols, börjar på skuggsidan vid Årstaskogen med kuperad terräng. Sedan avslutar jag på Södermalmsidan med folkvimmel och liv och rörelse vid båtklubbarna. Jobbigast är backen upp från Tantolunden till fästet av Liljeholmsbron. Då har man 8 kilometer i benen och 30 graders motlut. Eller nåt.

Årstaviken. Det är min vik, and I’ll cry if I want to.

Årstaviken mot hornstull

Årstabron

Kajaker kajaker kajaker
Bilder från förra sommaren.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Min vik”

Stängt för kommentering.