Kategorier
Bloggen

Båtfeber

Jag kan inte släppa det här med seglingen alltså. Jag tror det ska bli ett långsiktigt mål. Jag har nu hittat en båt som jag ska sikta på. Det är inte den förra jag skrev om, utan en ny (fast den kommer vara begagnad såklart, typ 25 år gammal). En ganska fartig modell. Men jag tror jag behöver ha ett fast jobb och en fast inkomst om jag ska ha råd med det äventyret. Inte för själva inköpet, utan för driften. Med bokostnader på kajen som börjar närma sig 10' i månaden finns det inte direkt utrymme för några lyxhobbies. Men drömma går ju. Och det gör jag.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Båtfeber”

Det skulle ju nästan kunna vara en Beason(!), men…nja….fin är hon i alla fall. Verkligen. Själv har jag växt upp på Linjett, senast en 35:a som jag kan sakna så det gör ont! Säg till när du slår till =)

Stängt för kommentering.