Kategorier
Bloggen

Jag kommer sakna dem

Snart bär det av till nya äventyr i Amerikat. Äntligen kommer begreppet westcoast för mig inte bara innebära den musikstil bestående av soft LA-rock som jag lyssnade på när jag var ung, utan också en plats där jag faktiskt kommer att bo en ganska bra stund. 4-5 månader eller så.

Men jag kommer sakna människorna här. Jag kommer sakna mina roomies. Och jag kommer sakna Visotov, och jag kommer sakna alla andra. Men bloggarna finns kvar, och nätverket finns kvar, och kontakten finns kvar. Och jag kommer tillbaka. Snabbare än du tror.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.