Kategorier
Bloggen

Raindrops

Nu blev det sådär igen. Att jag sov jättelänge. Jag vet inte om det är mörkret eller träningsdosen, men någonting gör att det känns som att jag kan sova hur mycket som helst. Självklart är jag inte den som går och lägger mig jättetidigt heller förstås, men ändå. Förr i världen kunde jag trots lite sömn ändå komma upp på morgonen. Nu är det allt svårare. Men det kan bero på att jag inte har någon som väntar. Inget inbokat. Inget uppstyrt. Då framstår varma mjuka sängen med regndropp utanför som en betydligt mysigare miljö än Stockholms tunnelbana på väg till jobbet.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.