Kategorier
Bloggen

På väg till något som inte är nu

Jag vet inte varför jag gör det, men så fort det känns bekvämt, tillgängligt och normalt så måste jag distansiera mig. Jag måste provocera människor i min omgivning för att definiera var jag själv står. Jag måste göra mig själv jobbig. Måste ge omgivningen anledningar att dra sig undan.

Schysstakajen, det stämmer väl inte? Jo, det stämmer. Vänta bara.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”På väg till något som inte är nu”

[…] 2 september 2008 Jag vet inte varför jag gör det, men så fort det känns bekvämt, tillgängligt och normalt så måste jag distansiera mig. Jag måste provocera människor i min omgivning för att definiera var jag själv står. Jag måste göra mig själv jobbig. Måste ge omgivningen anledningar att dra sig undan. Schysstakajen, det stämmer väl inte? Jo, det stämmer. […]

Stängt för kommentering.