Kategorier
Bloggen

Samtidigt i Kongo

"Första gången hon våldtogs var den 29:e oktober 1998, av en grupp rebellsoldater som först knivmördade och styckade hennes make.

Hela rummet var fullt av blod. De tvingade mig att samla ihop bitarna
av min mans kropp, och sade åt mig att lägga mig ovanpå dem. Sedan
började de våldta mig, allihop. Jag räknade till tolv män. Jag hörde
hur mina döttrar (15 och 13 år gamla) skrek inne i ett annat rum. De
skrek "du dödar oss", "du gör oss illa". De blev också våldtagna. Sedan
svimmade jag"

DN.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.