Kategorier
Bloggen

Sängen

Fråga: Kan en dålig säng göra att man ofrivilligt sover längre? Att man inte kommer upp liksom?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

9 svar på ”Sängen”

Hah, jag tänker säga att ja, en dålig säng kan också vilja få en att ligga kvar – eller snarare försöka sova mer så att man kanske eventuellt till slut faktiskt känner sig utvilad.

Har aldrig sovit så gott som på P10. Men militärsängar och den goda sömn man däri får beror kanske snarare på all aktivitet man ägnar sig åt på dagarna? 😉

Som Kajen, ja. Men nu var det så länge sen du skrev om sånt, så jag har glömt om du gjorde TRK eller AMK?

Jag har faktiskt aldrig gjort lumpen som musiksoldat, även om man kan tro det. Jag sökte men kom inte in (mycket på grund av att mitt livs första kärlek hade lite för stor effekt på förberedelserna till audition).

Stängt för kommentering.