Kategorier
Bloggen

Det blir inte roligare än så här

Dags för mitt tredje cykelinlägg. Lika tråkigt som de andra. Gustav frågade i en tidigare kommentar: "Nu ska jag inte vara taskig, men använder alla hjälm i San Fran, eller är det något man kommer över när man blir äldre?". Och mitt svar är att de flesta i Stockholm använder hjälm, precis som att de flesta i San Francisco gör det. I Sverige har dock landsortskommunerna en nedärvd dödslängtan vilket yttrar sig i att man tycker det är töntigt med hjälm. Vi andra vill inte dö och bär således denna monstruösa plastkonstruktion.  

Biking home through the streets of San Francisco financial district from Fredrik Wass on Vimeo.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Det blir inte roligare än så här”

@Quovadis: Ja, nåt åt det hållet. Istället för fasta cykellampor så köpte jag små LED-lampor som man sätter på hjälmen istället. Mycket praktiskt. Sen att man ser ut som ett cykelbaserat fyrskepp är ju kanske en nackdel man får leva med.

Stängt för kommentering.