Kategorier
Bloggen

Inte så farligt

Jag säger det jag sagt så många gånger förr. Allt som står på Kajen är kanske viktigt, men det är aldrig hela sanningen. Alltså jag har det fin-fint. Jag är tuffare än somliga tror och jag lever för fan drömmen!

Så. Ville bara lägga till det efter att ha kollat tillbaka på mina inlägg och bländats av the grumpyness of it all.

Nu ska jag cykla till Ocean beach och tillbaka.

Bilderna är tagna igår på min gata i stan.

My hood in North Beach

My hood in North Beach

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Inte så farligt”

Stängt för kommentering.