Retro touch

Jag tycker nog fortfarande att det var bättre förr. Det här måste du läsa om du överhuvudtaget bryr dig om vad den här bloggen är för något.

Det är jag.

Själslig navigation.

I skydd av mörker.

Ringen.

Tangentbordssång.

Och kanske mest konkret: Sju sanningar.

Det är lite tragiskt att allt det där skrevs i början, för över två år sedan. Och hur jag ständigt återvänder till samma slitna ord. Och det finns ju ännu mer att gräva i. Bara att kolla månadsarkiven från den tiden så fattar du.

Jag måste sluta försöka leva någon annans liv. Jag måste börja känna styrkan i mitt eget. Det här duger inte.

1 kommentar

Jag läser och undrar… Jag ser små status updates, twittrar och blogginlägg… trots att det är den ”verklighet” som du vill att läsaren ska se så tror jag att sorgen och tomheten är det du känner. undrar om du kanske har drabbats av kulturchock… det hände mig, men inte förrän andra året i USA. eller har det med jobbet att göra? relationer? allt? skickar en cyberkram som jag hoppas tränger igenom någon av murarna.