Mitt nya hem

För varje dag blir det allt mer verkligt. Ena dagen bokar jag intervju för journalistvisum. Andra dagen bokar jag flygbiljetter. Den tredje ringer jag och kollar upp lägenheten och den fjärde får försäkringsbolaget en förfrågan. Och sådär håller det på. Bara en månad kvar nu, sedan är jag på väg.

Den stora frågan är: Blogga på engelska eller svenska?

DSC_3414

Publicerat av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Mitt nya hem”

  1. Bara en månad kvar ja! Tjoho! Om du bloggar på engelska, innebär det att jag borde blogga på spanska?! Jag tycker du ska blogga på svenska förstås.

  2. Swengelska, med betoning på svenska –tycker jag.
    Vad vackert det ser ut där. Som Kajen på Grönkulla, fast mer storstad då förstås. Ska bli kul att följa.

Kommentarer inaktiverade.