Kategorier
Bloggen

Det Riktiga Amerika – movie style

Just ja, jag glömde ju blogga ut filmen som Daniel gjorde efter vår roadtrip. Inte alla som får sina datorköp bevakade av en TT Spektra-reporter. För övrigt tror jag Johanna och Daniels korta vistelse här i stan måste ha varit en av de mest väldokumenterade semestrarna någonsin. Så, ett stycke film med bilkörning, Walmart-betraktelser och fnissattack i slutet.

p>Hela storyn om datorköpet och den Toshiba-förälskade försäljaren här.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Det Riktiga Amerika – movie style”

Stängt för kommentering.