Tankar från en lila flight

Jag glömde bort det här med att komma hem. Alltså komma hem till San Francisco menar jag.  Jag menar, jag har varit på resande fot i 1,5 vecka. Hade jag bott i Sverige och åkt till New York och Washington D.C i 1,5 vecka så hade det antagligen känts mycket mer som en riktig resa. Nu känns det mer som att ta tåget till Göteborg. En annan stad med delvis annan kultur, men ändå sak samma liksom. Men som du vet sen tidigare inlägg så är den känslan inte helt i synk med allt jag gjort under resan. Och det är det som jag tycker är märkligt. Det borde inte kännas Göteborg. Det borde kännas Mexico City. Förstår du?

Men när jag åter igen betalar 10 dollar till Virgin America för att få tillgång till nätet under min flygning över det amerikanska inlandet så slår det mig att jag ju faktiskt varit ute och rest. Att lägenheten på Telegraph Hill är hemma, och att jag nu åker ”hem”.

Hmm. Mycket märklig känsla.

By the way så klurar jag på ett nytt sommarprogram efter förra årets succé. Vill du höra?

Crossing the street

4 kommentarer