Kategorier
Bloggen

Förklaring

Var kommer allt ifrån? För en människa som tänker istället för lever finns det tid att fundera. Reflektera och analysera är återkommande teman på Kajen och alltså återkommande teman i mitt liv.

När du sprang runt på fritidsgården konsumerade jag populärkultur. När du tog de stapplande stegen i vuxenvärlden var jag redan där i tanken, men aldrig i praktiken. När du andades tungt sov jag gott.

Timmar av tankar. Dagar av funderingar. Veckor av svårmod. Ett allvarligt barn av sin tid. En ungjävel som fyllde trettio redan vid tio års ålder.

Livet är inte till för att utforskas. Livet är till för att efterbehandlas.

Detta är min största sorg.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.