Kategorier
Bloggen

Hitting Sonoma

Martin, jag, Björn och Miriam tog cabben till Sonoma Valley. Och stackars Miriam som råkat ut för en disk-incident med tillfällig hand-invalido som följd. Gick bra att hålla vinglasen dock.

På kvällen drog jag och Martin vidare söderut till Santa Cruz där vi nu checkat in på ett helt okej Best Western. Det är precis så odrägligt trevligt som det ser ut. Dock inte lika stela överläppar som du tror. I övrigt funderar jag mycket på det här med att stå ut. Återkommer om det i ett senare inlägg. Vill inte förstöra en bra dag med det liksom. För en bra dag var det sannerligen.

DSC_0988

DSC_0979
DSC_0992
DSC_0978

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.