Kategorier
Bloggen

Men lyssna nurå

Jag skyller på tidsskillnad, besök från Sverige, roadtrip och diverse andra sysslor. Men ingen av ursäkterna räcker som argument till varför jag inte lyssnat på Nours sommarprogram ännu. Jag ska göra det så fort som möjligt. Men du vet, jag vill ha tid att lyssna ordentligt, inte snuttifierat. Under tiden kan du lyssna här. Jag känner att jag vågar rekommendera varenda ord, trots att jag inte hört dem ännu.

Direktlänk till programmet.

Google Maps?

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Men lyssna nurå”

Stängt för kommentering.