Kategorier
Bloggen

Flowers in the attic

Bilden på min vardagsrumsvägg är fortfarande en av de mest klickade i mitt Flickr-flöde. Och original-tröjan är nog en av mina mest använda. Bilden togs för nästan exakt tre år sedan. Sen dess har ett gäng prylar försvunnit från mitt hem. Bra så.

Wall painting

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Flowers in the attic”

Hejsan! jag älskar den bilden.. har även t-shirten har precis flyttat hemifrån så jag är oxå grymt sugen på o göra exakt likadant! du gjort som jason i ”overspray”?
kan gärna maila mig. Jag är jätte intresserad iaf!
Mvh Sebastian

Stängt för kommentering.