Kategorier
Bloggen

Det är skrivet i sten

Det fanns en låt som vi trummisar slogs om att få spela, både som ohängda musikskole-elever och mer seniora coverbandstrummisar i 20-årsåldern. Det handlar om In the Stone av Earth Wind and Fire (bandet med fler medlemmar genom åren än en mellanstor gymnasieskola samt med överbettsbasisten Verdin White, som inspirerade MC Hammers byxdesigner). Låten blev känd för svenska folket som signaturmelodi för humorserien Lorry (ungefär på samma sätt som Dream Come True av Brand New Heavies kom att förknippas med Nilecity. En låt vi trummisar också slogs om att få spela för övrigt).

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.