Bison Trackback 2009: Heidi Harman, Runalong.se

"Facebook Connect är äntligen folkligt"

Heidi_harman

Foto: Robin Rumich

Jag frågar några bra människor om deras upplevelse av 2009. Vad var viktigast och vad kommer vi att minnas även i framtiden? Heidi Harman är grundare av Runalong.se, ett löparcommunity för kvinnor. Hon är även utbildad kaospilot och har jobbat på bland annat Starring/Syrup, Bazooka och IFL. Heidi är även en av grundarna till GeekGirlMeetup.

Nämn en viktig händelse i din bransch under 2009 som vi kommer att minnas även i framtiden?
2009 blev de aktiva konferensernas år. Un-conference-året startades med 24hbc, sen Reboot med tema "Action" och sedan avslutades sommaren på SSWC. Även GeekGirlMeetup ämnade till att göra mer än att bara inspirera, flera spinoffs startades. Boken "Return on Involvement" släpptes i Danmark av Henriette Weber, en bibel för hur man interagerar med sina användare på internet.

Vad var det viktigaste som hände dig personligen 2009?
Produktion övergick inspiration, både RunAlong och GeekGirlMeetup fick liv.

Hur skulle du sammanfatta utvecklingen just nu?
Facebook Connect är äntligen folkligt.

1 kommentar

Terrific do the job! This is actually the type of facts that are supposed to be provided around the web. A sense of shame on the internet because of not positioning the following submit uppr! Seriously in excess of as well as talk with my website. Many thanks Equals)