Kategorier
Bloggen

Meanwhile, back at the ranch

Jag kommer hem snart. Känns helt overkligt.

Downtown

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Meanwhile, back at the ranch”

Vi har saknat dig!
Ta vara på tiden hemma, ladda batterierna så kommer resten av uppdraget gå som en dans. Om du har tid är du välkommen hem till oss för att hälsa på den nya familjemedlemmen. Hon är inte så kommunikativ än och hennes mamma är ett vrak. Men vi är ute på andra sidan. Så man kan säga att mitt första uppdrag är över. Nu börjar nästa.
Kram.

Stängt för kommentering.