Sommardåd

Samtidigt som jag kanske låtit mitt sociala behov ta lite väl stor plats den senaste tiden (har inte ätit lunch eller middag ensam på snart tre veckor, och sällan haft samma sällskap mer än en gång) så har jag nu fått en riktig sommarvibb. Jag käkade middag med Martin ikväll och jag berättade om några grejer jag vill göra när jag kommer hem nästa gång, för gott.

Det bästa med att vara borta är att inse vad man saknar, vilka som är viktiga, vad man vill göra i framtiden och vad man absolut inte ska fortsätta med. Jag kände så efter ett halvår i San Francisco, och jag känner så efter snart ett halvår i Afghanistan.

Sen finns det förstås massa småsaker som dyker upp. Grejer man inte tänker på men som är väldigt viktiga i ens liv.

Små saker:
Springa runt Årstaviken
Luncha med vänner när och hur man vill.
Surf-mys

Större saker:
Äta sushi i Palo Alto
Jobba med stora knäck
Träffa människor som får en att tänka till

Riktigt stora saker:
Lägga om riktningen i livet
Ifrågasätta sanningen om en själv
Värderingsglidningar

Men en sak är säker. Jag MÅSTE komma igång med seriöst kajen-bloggande igen. Det här duger inte, jag vet. Håll ut!

The InJo gang at Sushi Tomo in Palo Alto

Sushi i Palo Alto.

2 kommentarer