Kategorier
Bloggen

Tillbaka

Ja, jag är hemma nu. Och jag gillart förstås. Jag är trött och sliten och mina fötter är liksom lite för mjuka efter för många veckor i rad i ökenkängor och svett. Jag vill träffa alla men åker iväg till San Francisco redan om en vecka för konferens och semester.

Så ha tålamod med mig. Återanpassningen kommer att ske i lugn takt. De sociala mötena kanske inte kommer att staplas på hög med tajt schema (som när jag var hemma på ledighet). Jag ser fram emot en fin sommar med alla jag tycker om. Och jag måste vila nu.

BW

Bild med mer skägg än vad jag har nu.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Tillbaka”

Stängt för kommentering.