Vem hejar du på?

Du har familj. Du har vänner. Du har bekanta. Men det finns människor som sticker ut lite extra. De kan tillhöra någon av de grupper jag räknade upp, de kan också vara någon du knappt känner alls. Men det är personer du vill hjälpa.

Du hejar på dem, nästan som på ett lag eller en hjältinna i en film. Du vill att de ska vinna. Du vill att det ska gå bra för dem, oavsett vad de gör. Nästan så att man inte vet varför. Det bara är så. Och det känns bra att hjälpa dem framåt.

Vem hejar du på? Vem nämner du i diskussioner med andra? Vem ger du gärna ett gott ord och vem retweetar du?

1 kommentar

Det är en intressant fråga. En annan fråga är varför man inte retweetar, kommenterar eller puttar fram de där andra som också finns där runt omkring en. Som också ingår i någon av kategorierna men som sällan får ens ”stöd” eller ens push, vad man nu vill kalla det.