Liten lönsam vän

Mitt i allt jobb tog jag tåget söderut i eftermiddags. Tre timmar senare var jag i båten på sjön och mamma la ut kräftburarna igen. Det börjar bli en tradition. Och vid arbetstoppar blir jag extra effektiv av att åka ut på landet. Jag tror inte att jag jobbar mer här. Det är samma internet liksom. Men jag blir fokuserad på det där lite new age-knarkiga sättet. Mindfulness woho.

Det var här jag skrev stora delar av mitt 15-sidiga reportage om internet för Fokus. Det var här jag läste ut all sommarläsning på bara några dagar. Böckerna som skulle räcka flera månader.

Jag trodde jag var klar med miljöombyten för i år. Men det fortsätter tydligen även nu i höst. Kanske är det den enda lösningen när det episka verket ska skrivas. Vi får se. Jag brukar hävda motsatsen. Senast i inlägget häromdagen, där jag pekade på det faktum att det brukar bli mer gjort ju mer som finns att göra. Men nu tvivlar jag. Igen.