Två år sedan

Jag frågade på Twitter vad jag skulle blogga om och svaret blev alternativ 5: Citera ett gammalt inlägg. Det bekräftar det jag skrivit om många gånger, att Kajen var bättre förr. Låt gå. Jag kollade vilka inlägg jag skrev här för ganska exakt två år sedan, i oktober 2008. Jag hittade det här inlägget om en frilansares tillvaro. Inser att det är precis det liv jag återvänt till nu, efter USA och Afghanistan. Känns tryggt eller tråkigt beroende på dagsform. Avgör själv.

Ett dygn i en frilansares liv.

Ur inlägget:
"Karin lämnar oss och jag och Morris går till Bonnierhusets mini-café. Jag tar en macka som grund för kvällens boxningsträning. Känner mig sliten efter natten och sömnbristen. Men kul att träffa Morris."

 

 

1 kommentar

Kajen var för övrigt inte bättre förr. Du har utvecklats och kanske förändrats. Kajen är bättre nu och behöver därför inte skriva som förr. Har jag rätt?