Att göra Sara Trus-spoofar har blivit ett sätt att leva

I dagens Metro kan vi se journalisten Rickard Lindholm ge sig i kast med att försöka skapa en spoof på Sara Trus klicksuccé Vindsvåningar har blivit ett sätt att leva.

Han gör en uppföljning på Teppanyaki-gate och intervjuar trendspanaren Stefan Nilsson från Trendgruppen som verkligen sticker ut hakan och konstaterar att vi hämtar inspiration från främst London, Paris och New York när vi väljer häll. 

Vidare får vi dock ett lugnande besked. Det blir billigare att vara rätt i framtiden. För även om många gick och köpte ett stekbord för 20.000 kr efter DN-artikeln om vindsvåningslivsstilen, så behöver livstilsmarkörerna inte alls vara så dyra. Knäckebröd och trasiga tallrikar brevid Teppanyakihällen är det som gäller framöver.

"Jag tror att man till Teppanyakihällen kommer att vilja ha nästan trasiga porslinstallrikar. Det är konstrasten som gör det intressant. Annars, kanske ha knäckebröd bredvid för att spegla kocken och säga något om dig själv, säger Stefan Nilsson"

Nu väntar bloggvärlden spänt på en analys av The Viktor Report.

Ur Metro 15 november 2010 (pdf-länk): Trasiga koppar hetare än Teppanyakihällen
Journalisten.se: Hallå där, Sara Trus.

Trasiga koppar i Metro - den nya teppanyakihällen