Kategorier
Bloggen

I am legend

Grejen är att jag lever myten. Den där tillvaron jag saknat, föraktat, beskrivit, analyserat, kritiserat och prisat i så många år. Det gör mig helt lugn. Det gör mig helt som någon annan. Den är inte som jag. Grejen.

Jag vågar inte leta efter varningstecken eller trafikljus. Jag har lärt mig att det ska vara svårt. Det är det inte. Jag har lärt mig att följa mönster. Det gör jag inte.

Jag har blivit det jag inte ville vara, men också det jag inte visste fanns. Och jag tycker om mig själv ändå.

Nu kan vad som helst hända.

Och snart är det jul.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”I am legend”

Stängt för kommentering.