Kategorier
Bloggen

Bakruta

13 mars 2004
Jag fick ett brev med en intresseanmälan. Intresseanmälan låter trevligt. Som en kurs man vill gå på, eller ett erbjudande man vill tacka ja till. Det här är inte trevligt. Det här är på riktigt. Brevet är på riktigt. Jag ska fylla i frågorna. Jag ska. Behöver inte skicka det direkt. Jag måste ju fylla i rätt svar. Jag kan inte skicka det direkt. Det är ett brev man inte vill skicka direkt. För då är det ju på riktigt. Då finns det. Då är jag sjuk. På riktigt.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

8 svar på ”Bakruta”

Texten beskriver något som hände ”13 mars 2004”.
Ni är fina. Jag klarar mig. I jämförelse med Blingblings sjukdom framstår mina issues som blygsamma.
Jag ska skriva mer i ett senare inlägg. Är inte riktigt klar än.

Stängt för kommentering.