Kategorier
ego enkäter om bloggen

Läsarfrågor del 1: Julia

Jag bad om frågor i ett tidigare inlägg, och det fick jag. Nu rullar jag ut svaren och först ut är Julia som undrar:

Vad tjejlyssnade du på senast?
Include me out med Robyn. Det var den första låt jag hörde från hela Body Talk-sviten, och den jag lyssnat på flest gånger. Jag minns när jag hörde den första gången i ett youtubeklipp. Basen. Det är allt jag har att säga. Basen.

Vad är ditt bästa klädesplagg?
Just nu är det nog en svart cardigan som både döljer excessen och funkar bra ihop med det mesta. Inköpt på high fashion-imperiet KappAhl. Överlag har jag svårt att följa mode eftersom det aldrig finns storlekar som passar. Jag får istället slå till när jag väl hittar något som fungerar. Tråkigt.

Vad hoppas du bli bättre på under 2011?
Våga ta större ansvar både jobbmässigt och privat. Ibland känns det som att något håller mig tillbaka från att växla upp och ta nästa steg. Bara genom att ta risker kan man utvecklas, och det är något jag har erfarenhet av. Ändå känns det ibland som att jag väljer de enkla vägarna. Kanske väntar jag på ett tecken, ett erbjudande eller en insikt. Vet inte riktigt.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Läsarfrågor del 1: Julia”

Stängt för kommentering.