Kategorier
träning

Get in the ring

Jag har nojat. Jag har bävat. Jag har förnekat och jag har förträngt. Men idag var det äntligen dags att återta befälet över livet och kroppen. Det var helt enkelt dags att börja träna boxning igen efter ett uppehåll på över 2 år.

Jag hade väntat mig ett brutalt uppvaknande och ett bråddjupt självförakt med anledning av obefintlig form och ännu sämre kondition. Riktigt så illa var det inte. Det gick ganska bra, och jag kom ihåg alla mina träningar 2005-2008. Trots mina skräckblandade förväntningar återfanns viss teknik i slagen, och rephoppningen tog inte död på mig helt, även om det var nära.

Kort sagt. Det blir en fortsättning. Det är jag skyldig mig själv, och det är jag skyldig vår tränare.

Första passet på Narva, för Åsa Sandell
Foto: Gitta Wilén (CC BY-NC-ND 2.0)

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Get in the ring”

Stängt för kommentering.