Kategorier
Bloggen

Grattis Tage!

Sweden Social Web Camp 2010

Idag fyller Tage 1 år. Han är kanske en av Sveriges mest aktiva twittrare i sin ålder. Kanske även den meste fotobloggaren också. Tage valde att komma till världen något tidigare än planerat så att jag hann träffa honom på en av mina ledigheter från Afghanistan i mars. Då var han inte så kaxig direkt, men jag kan konstatera att han verkar ha klarat första året med bravur.

Min session på SSWC om "Vi har redan sagt hej då"-projektet #3

Bild från SSWC.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Grattis Tage!”

Stängt för kommentering.