Kategorier
Bloggen

Avbytarbänken

Jag får ytterligare bevis på att verkligheten är internet, och tvärtom. Jag känner för att vara osynlig på nätet. Jag loggar ur alla chattar och meddelandetjänster. Jag skriver färre uppdateringar och när jag gör det är de oinspirerade. Men jag producerar. Jag jobbar. Bakom kulisserna.

Samma sak med den fysiska världen. Jag vill inte gå ut, jag vill inte visa mig. Jag har sedan länge passerat de accepterades gräns. Vill inte visa mig nu. Så här. Skäms. Så enkelt är det.

Stannar hemma. Arbetar vidare. Tränar lite. Håller ut.
Ingen kan hjälpa mig nu. Ingen hjälper mig nu.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

6 svar på ”Avbytarbänken”

Du hjälpte mig. Jag kan inte hjälpa dig. Men du behöver aldrig någonsin skämmas för mig. Aldrig. Varm kram.

Stängt för kommentering.