Kategorier
Bloggen

Det var dagarna som kom och det var dagarna som gick

”Vi är ett par som har nyligen flyttat in i en nybyggd lägenhet som är helt inredd i vitt. Inom kort kommer vi att ha en inflyttningsfest där vi står för mat och dryck och undrar om det på grund av den ljusa inredningen är okej att INTE  bjuda på rödvin?”

Livskvalitet.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Det var dagarna som kom och det var dagarna som gick”

Jag har varit på fester där folk hyrt i andra hand och det varit obehandlade trägolv och därför rödvinsförbud.

(Mitt ex hällde rödvin i vår nya soffa när den var typ två dar gammal. Den är iofs beige, inte vit, men vafan, gilla läget.)

Stängt för kommentering.