27 juni 2004

Morrisey and me at the beach

4 kommentarer

Vad fint! Eller rättare sagt, vilken fin slump. För bara några dagar tidigare än den där bilden är tagen, tog jag min första joggingtur någonsin i Central Park. Det enda jag egentligen minns av den springturen är att jag lyssnade på ”First of the gang to die” i min iPod precis när jag sprang förbi The Reservoir, vilket ju var passande med tanke på att en reservoar nämns i texten.

Och min iPod var precis som den på bilden en tredjegenerationare.

Det var en solid och slitstark produkt det där… Har min 15GB kvar nånstans med massa låtar jag säkert glömt. Kanske skulle vara kul att återuppliva den. 🙂

Och fint också, att det ju faktiskt var/är min födelsedag. Just den här födelsedagen fyllde jag 28 och vad jag gjorde minns jag faktiskt inte riktigt. Jag skulle tro att min dåvarande sambo bjöd på någon god middag.