Kategorier
Bloggen

Septemberdåd

Västerbron lämnar mig inte ifred. Idag låg en död människa och flöt i vattnet nedanför. På bron stod mängder av cyklister och tittade ner. I vattnet dykare och båtar. Så död en död kan vara. Och vad ska man göra. Jag bromsade lite, tittade lite, cyklade lite. Sedan var det över. Jag var på väg mot jobbet igen. Solen sken, morgontrafiken var ovanligt intensiv.

Den här veckan jobbar alla i hela Sverige. Ingen har semester första veckan på hösten. Landet går för högtryck. Människor ligger och flyter helt döda.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.