Ditt bästa San Francisco-tips

På torsdag återvänder jag återigen till San Francisco. Det blir fjärde sommaren i rad som jag besöker staden, ja förutom 2009 då jag bodde där ett halvår. Den här gången åker jag inte ensam. Även om jag hunnit få koll på ganska mycket grejer i stan undrar jag om du har några tips på saker som man inte får missa? Eftersom jag hunnit beta av alla turistgrejer samt även skaffat mig ett gäng favoritområden och favoritrestauranger är det kul med nya tips om platser och ställen som kan öppna ett nytt kapitel i min historia om staden. Kort sagt:

Vilket är ditt bästa San Francisco-tips?

Några av mina egna tips har jag samlat på www.sanfrancisco-guide.se – en långt ifrån färdig sajt. Ett av mina bästa tips om du är i SF sista fredagen i månaden är att cykla i Critical Mass. Det är en cykelmanifestation men som också bjuder på fina turer runt stan och i kvarter du kanske inte skulle tagit dig till annars. Nedan är ett klipp jag filmade när jag cyklade förbi City Hall med Critical Mass-gänget i slutet av april 2009. Jag gjorde även ett annat lite längre klipp från loppet i mars, tidigare samma vår.

6 kommentarer

Mitt bästa tips är att äta 5-rätters med vinmeny på Sons & Daughters på 708 Bush Street. Prisvärt, jättegod mat och vin och bra service!
http://www.sonsanddaughterssf.com/

Kolla in bilder på meny jag åt i april i år på http://jennysunden.tumblr.com/post/4453312316/kanin-och-betor-pa-sons-daughters-megan-pa

Sen är det ett måste att cykla över Golden Gate till Sausalito och ta färjan tillbaka. En annan höjdpunkt var SF MOMA, San Francisco Museum of Modern Art. Glöm inte plocka en förklädd iPhone i entrén och lyssna på berättelserna bakom tavlorna.

私の子供子供と 今日、私はに行ってきました。私は海のシェルを発見し、私の4歳の娘にそれを与えたと言った。「あなたの耳にこれを置く場合は、海を聞くことができます。」彼女置く彼女の耳にシェルをして叫びました。そこヤドカリは内部であり、それは彼女の耳に挟ま。彼女が戻って行きたいことはありません!大爆笑私はこれが知っている完全オフトピックが、私は誰かを伝えるために持っていました!