Det går bra nu

Svenska Wrapp drog nyligen tog in 5 miljoner dollar i riskkapital från Greylock samtidigt som LinkedIn-grundaren Reid Hofman gick in som styrelseordförande. Och idag kom beskedet att Videoplaza tar in drygt 12 miljoner dollar inför en global expansion.

Bolaget är en svensk startup vars affärsidé är att tillhandahålla en annonsplattform för reklamfilm på nätet. Det är tredje gången sedan starten 2007 som bolaget tar in kapital. Investerarna är franska Qualcomm Ventures och amerikanska Innovacom. Bakom Qualcomm Ventures står France Telecom. Från SvD

Hoppas nu att både Wrapp och Videoplaza kan fortsätta växa med vision.

Grundarna (och vid tillfället alla anställda) på Videpolaza, under konferensen Hubbub07 i Stockholm, november 2007. Idag har bolaget 50 anställda med huvudkontor i London.
Videoplaza på Hubbub, Dante, Alfred och Sorosh

Disclaimer: Jag är bekant med flera av grundarna av både Videoplaza och Wrapp sedan tiden innan de båda bolagen drog igång.

1 kommentar