På väg till Webcoast

Är just nu på tåget på väg till Webcoast i Göteborg. Jag missade det förra gången och tyckte det verkade som en intressant grej att besöka, så nu blir det av. Att döma av deltagarlistan är det fler som tycker som jag. Totalt har 250 personer anmält sig till helgens konferens, och det är inte bara lokala förmågor som dyker upp. Bara på mitt tåg från Stockholm idag jag har skymtat minst tre olika besökare som precis som jag tar sig till webbkusten.

WebCoast är en konferens för:
– dig som vill träffa likasinnande personer, som arbetar, leker eller umgås på webben
– dig som vill ta del av såväl breda som djupa diskussioner om trender inom digital kommunikation
– dig som vill vara med på en konferens som ger dig ett stort nätverk

Webcoast startade genom en tweet av @mikumaria (Maria Gustafsson) och har nu växt till en rejäl unconference med både sponsorer och välfyllt program.

Om du är på plats hoppas jag att vi ses. Om inte kan du nog räkna med både blogginlägg och tweets med hashtaggen #webcoast under helgen. Väl mött.