Snart dags för SSMX

Det känns som att det kan bli riktigt bra i år. Jag är registrerad bloggare på SSMX och kommer att försöka bevaka de sessions jag tycker är intressanta.

Caroline Björkgren och Niklas Dahlqvist står bakom SSMX. (Foto: Tobias Björkgren)

Den 22-24 februari arrangeras knytkonferensen SSMX för tredje året i rad. I år är det nya personer bakom spakarna på eventet, nämligen Caroline Björkgren och Niklas Dahlqvist. Jag har inte varit på konferensen de två första åren men följt en del av innehållet via diverse Twitter- och Bambuserflöden. Det känns som att det kan bli riktigt bra i år. Jag är registrerad bloggare på SSMX och kommer att försöka bevaka de sessions jag tycker är intressanta.

Redan nu finns en förgridd uppe och jag ser till exempel fram emot att höra Anton Johansson och Björn Fant göra sin premiärpresentation av sin nya startup Osom som är en mobil appbaserad marknadsplats för köp och sälj. Överlag finns flera startup-inriktade sessions som jag tycker låter intressanta, men jag vill även höra Therese Reuterswärd och Karin Eriksson berätta om hur Scandic jobbar med Facebook. Hela vitsen med en knytkonferens är förstås att deltagarna själva ska bidra och inte förrän samma dag lär vi veta exakt vilka sessions som kommer att hållas. Kanske håller jag en själv också. Vad tycker du att jag ska prata om i så fall?

2 kommentarer

Kul att du vill höra på vår session Fredrik!

Jag skulle vilja höra en session av dig om hur man startar, driver och lyckas med en podcast. Såväl tekniskt som innehållsmässigt.