På plats på Webbdagarna

Idag befinner sig 1200 personer på Stockholm Waterfront och konferensen Webbdagarna, arrangerad av Internetworld. Jag kommer tillsammans med Miriam Olsson Jeffery, Katarina Strömberg och Daniel Åberg att liveblogga och twittra under båda dagarna. Sök gärna upp mig om du är på plats.

Jeff Jarvis på Webbdagarna (Foto: Daniel Åberg)

Du hittar livestream och annan information på webbdagarna.se. Hittills har jag bland annat hunnit skriva om Jeff Jarvis dragning där han slår ett slag för internets öppnhet och oroar sig över myndigheter och företag som vill begränsa nätet.

Jeff Jarvis hävdar att det är en mänsklig rättighet att vara uppkopplad mot internet. Han jämför det med yttrandefriheten. När tyskarna säger att Google inte får ta bilder på allmän plats, vad är då allmän plats?